recent posts

Thursday, March 1, 2012

Zhariff 1st Birthday!!

Saengil Chuka Hamnida Zhariff!!

Birthday my nephew yg sorang ni sebenarnya 22 Feb aritu, sama ngan paksu hafiz die..tapi disebabkan hari bekerja, maka terpaksa la celebrate 25 Feb.  Mummy die wat special request nk guna umah aunty yayan sebab umah aunty ni center untuk sume orang. So, kawan2 die senang la nak datang. Aunty menerima dengan tangan yg terbuka..hehe..itulah hadiah yang paling bermakna buat Zhariff nomel aunty ni.

zhariff nk tolong...

goodies..
saje buat extra..

uwan n baby raziq satu bulan..
 
atok tgh marah naufal


ape yang aunty buat tu..hehe

brownies & puding roti..

spagetti aunty yayan..
cepat je tangan die capai angry bird tu..


pandai nak potong dah..
buat muka cute makan angry bird..

rumah aunty dah macam tadika.
antara tetamu yang hadir..cikyan pun ado..

seronotnye naik beskal..terima kasih maklong, paklong, abg apul dan opal..


Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar walaupun sakit2 badan aunty ntah berapa kali kena mop rumah.  Tapi aunty hepi sgt2 sebab dapat jumpe hero2 aunty sumenya, bile la aunty nk dapat heroin pulak ni hehe... 

Oklah, Selamat Hari Lahir nomel aunty, semoga Zhariff membesar dengan sihat dan sejahtera dan menjadi anak yang soleh. Amin.

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow