recent posts

Monday, February 10, 2014

post it!

hi guys! it's been long time since my last post kan. am i doing great? hehe. i'm always in a great condition, alhamdulillah.  korang pe cer? tahun ni kemana? rindunya nk borak pasal travel ngan korang..really!

sepanjang Januari aritu tersangatlah busy. exam untuk sem 9 dah berakhir, few more days, result pun dh nk keluar..dupdapdupdap..my last semester is really around the corner and hopefully dapatlah grad dengan jayanya after 5 years of hardship. Nampak macam sekejap je, tapi 5 tahun tu bukanlah tempoh yang singkat. Penat wooo..

tahun ni aku tak travel. untuk yang bertanya. so far, dah cancel dua trip and one of them kna cancel flight sekali.  kalau aku cakap aku rindu travel nnt ada orang akan put a long hmmmmmmmmm and then I know I must stop talking about it. ok ok i know, saje je, giler tak rindu?!

tapi in a few days aku akan terbang but for business purposes only.  bukan bercuti. more like making money instead of spending it. blerghhhh! hopefully niat sebenar tercapai, i really need a lot of money right now.

and for those beautiful, lovely, kind, happening travel bloggers out there, keep rocking! who knows tahun depan aku dapat join korang lagi berblogging cerita pasal travel.  hopefully. meh ramai2 aminkan meh! AMIN

just a quick update je, nothing special. buat syarat je. tak buat opening pun lagi untuk tahun 2014 ni.  klu ada yg nak bertanya tu, jgn risau, tanya je apa2, aku akan reply secepat mungkin. aku bukannya tak ada, cuma aku tak update blog je. misi aku sekarang tgh nak kuruskan badan. haha. dah bertahun punya azam tapi macam tu gak, tp kali ni aku lebih serius. so far dah turun 4kg, 10kgs to go. haha. sekarang berjinak2 dengan cardio workout, but then, lepas buat memang seminggu pastu jalan pun tak betul dah, sakit doh.  tapi demi kurus, yeah!

hehe. kalau ada cerita yang menarik lagi aku akan update k. tapi jap, menarik ke cerita aku yg kat atas tu? ahaha..whatever! janji ada post untuk tahun 2014 kannnn.

take care guys!
xoxo

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow