recent posts

Monday, February 10, 2014

post it!

hi guys! it's been long time since my last post kan. am i doing great? hehe. i'm always in a great condition, alhamdulillah.  korang pe cer? tahun ni kemana? rindunya nk borak pasal travel ngan korang..really!

sepanjang Januari aritu tersangatlah busy. exam untuk sem 9 dah berakhir, few more days, result pun dh nk keluar..dupdapdupdap..my last semester is really around the corner and hopefully dapatlah grad dengan jayanya after 5 years of hardship. Nampak macam sekejap je, tapi 5 tahun tu bukanlah tempoh yang singkat. Penat wooo..

tahun ni aku tak travel. untuk yang bertanya. so far, dah cancel dua trip and one of them kna cancel flight sekali.  kalau aku cakap aku rindu travel nnt ada orang akan put a long hmmmmmmmmm and then I know I must stop talking about it. ok ok i know, saje je, giler tak rindu?!

tapi in a few days aku akan terbang but for business purposes only.  bukan bercuti. more like making money instead of spending it. blerghhhh! hopefully niat sebenar tercapai, i really need a lot of money right now.

and for those beautiful, lovely, kind, happening travel bloggers out there, keep rocking! who knows tahun depan aku dapat join korang lagi berblogging cerita pasal travel.  hopefully. meh ramai2 aminkan meh! AMIN

just a quick update je, nothing special. buat syarat je. tak buat opening pun lagi untuk tahun 2014 ni.  klu ada yg nak bertanya tu, jgn risau, tanya je apa2, aku akan reply secepat mungkin. aku bukannya tak ada, cuma aku tak update blog je. misi aku sekarang tgh nak kuruskan badan. haha. dah bertahun punya azam tapi macam tu gak, tp kali ni aku lebih serius. so far dah turun 4kg, 10kgs to go. haha. sekarang berjinak2 dengan cardio workout, but then, lepas buat memang seminggu pastu jalan pun tak betul dah, sakit doh.  tapi demi kurus, yeah!

hehe. kalau ada cerita yang menarik lagi aku akan update k. tapi jap, menarik ke cerita aku yg kat atas tu? ahaha..whatever! janji ada post untuk tahun 2014 kannnn.

take care guys!
xoxo

7 comments:

  1. Lama betul tak update...JM rindu sama kamu...hee...nak kurus lagi..biar betik...dh comei tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula, hehe..kite pun rindu kat semuaaaaaa..comei je, tak kurus pown..haha..

      Delete
  2. Wah business woman ropanya. Tak jalan-jalan... takpe yang penting habiskan study dulu. Semoga YR berjaya nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. idok le bisnes woman sgt..cuma nk cr side income je..stkt mkn gaji ni, tak ckup menampung keinginan dalam hidup..haha

      Delete
  3. Happy new year Yayan. Still valid ucapan tu. Ala xpe xde cerita travel pun, cerita je pasal daily life. Best of luck in ur study ye. Pasal diet tu juga. Chaiyo2 lah untuk kita berdua. Berazam bukan main gak ni, tapi buat nye asyiklah bertangguh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya dah berjela dah menaip ucapan new year itu hari..tp bila keje lain dtg, terus hilang ingatan..pastu dah tak best la kan sbb dah terlambat sgt..pastu xde idea nk menaip..tu yg buat diam je tu..happy new year gak la..semoga tahun ni misi kurus kita berjaya..ahaha

      Delete
  4. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow