recent posts

Tuesday, February 23, 2010

yayan oh yayan

yayan oh yayan..

asyik kata nak berubah, tapi tak berubah ubah pun..

asyik kata nak kurus, tapi tak kurus kurus pun..

asyik kata nak diet, tapi tak diet diet pun..

asyik kata nak mulakan hidup baru, tp tak pun start2 lagi..

asyik kata nk dapat result best, tp tak study betul2..

asyik kata nak lupa, tapi tak lupa2 jugak..dok teringat je..

asyik kata nak insaf, tp tak insaf2 jugak..


yayan oh yayan...

bila agaknye nak ada anjakan paradigma dalam hidup ko ni..

dok tang tu je, pi mai pi mai tang tu jugak..tak ke mana pun..

cuba bangun dari mimpi ngeri tu dan mulakan hari dengan penuh bersemangat..

ini, nk g keje pun tak semangat, nk g kelas pun tak semangat..sume nye tak semangat..

hidup ni masih pjg..tak bererti ko gagal sekali ko akan gagal buat selamanya..

semua telah tertulis untuk kita..

Allah jadikan setiap dugaan tu sebagai reminder untuk kita..

just fikirkan yang Allah masih sayangkan ko, sbb tu dia nak ko move on, tinggalkan semua yang telah membebankan fikiran ko selama ni..

ingat...ramai lg yang sayangkan ko..jgn rosakkan diri sendiri disebabkan perkara tu..

yang pergi biarkan pergi, mungkin itu yang terbaik untuk diri ko..

cheer up..ko kan gud gurl..hehe..=)

No comments:

Post a Comment

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow