recent posts

Monday, April 12, 2010

april sudah mari..

tetibe semangat nak blogging blek..
sebab yan n zana dah ada blog..meh ramai2 wat blog..leh kongsi2 citer..

berbalik pada topik kite..APRIL..
inilah bulan yg paling ditunggu2...bulan EXAM! aduh..
bulan ni rasenye sgt2 tough..
byk sgt assignment yg perlu disiapkan b4 mengadap paper final..
sem ni final aku 3 paper..

22hb ni paper Hubungan Etnik, 28hb paper Akaun & last skali paper Management 30hb..n then MERDEKA..tak sabar menunggu detik itu..

bulan April..
baru je masuk mggu kedua April, tp macam2 terjadi..
and smlm baru ade kekuatan utk mendeclare relationship ngan myKAL(tiru yan, die ada HAAR, aku ada KAL tp cm myKAD la plak ..huhu)
wlupun sebenarnye dah nak masuk 2 bulan aku ngan dia..
harap2 dia lah yang pertama dan yang terakhir..wlupun kat tgh2 tu ada orang lain..
jgn maraa ye syg..huk3

cepatla berakhir bulan 4, saya sudah penat..(@@,)\

No comments:

Post a Comment

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow