recent posts

Monday, June 21, 2010

angah kawen dan dot dot dot

angah sy sudah kawen! akhirnye..heee...i like...congrats angah on ur wedding..congrats abg muahmuah coz dpt angah..she's a wonderful eleh sis..hehe
angah, sy puji anda melambung, sudilah kiranya menghadiahi sy barang sehandbag dua untuk raya ni..kui3
wedding yg sangat happening, dengan tema 'purplelicious' sume orang pun purple..pelamin yg cantik, mekap yg cantik, kek 3 tingkat sponsored by kak zehan & kak dila yg superb..dan semua saudara mara yg membantu, atirah dan kakcik yg dah datang awal membantu tanpa jemu2..tenkiu kazen2 tersyg, mak2 n pak2 saudara...nnt wedding sy datang jugak tau~heee...
jelesh tgk orang kawen..bukan ape, sebab dah leh lega dah..dah melepasi satu tahap..sebab kenduri adalah sesuatu yg sangat memenatkan dan byk nk pakai duit....*sigh*
kawen..kawen..kawen..sume orang dah kawen..aku? maybe in 3 years yg akan mendatang ni..amin..hehee


angah+abg fizal & mama+babah

dan selepas angah kawen...mr.bambino sy demam teruk...tu la, sy dah rasa tak sedap ati, so, hp tu mmg standby je kt tepi telinga, dengan tido yg tidak bape nak lena juga..betul sangkaan hati saya there's sumthing wrong..kul 3 suku pagi, mr.bambino call ckp tak larat sgt, badan dah menggigil..sy pun dengan sepantas kilat, terus tukar baju ngan mencapai kunci kereta..waktu tu la baru terasa betapa jauhnya sg.ramal dalam nak pegi ke pandan indah..bawak keta laju2 pun rasa cam tak sampai2..sesampainya di sana, terus bawa ke hospital ampang..sah! mr.bambino demam..kesian dia, panas sgt badan die plus dengan sakit2 tulang, pinggang dsb..just like when sy demam aritu..and i know all the pain..sy mmg tak smpai hati, belikan dia roti sebab katanya tak selera nak makan.. i know that too.. waktu sy demam tu pun sy hanya mkn roti gardenia kosong plus air 100plus selama 2 hari..kebetulan bos sy cuti, so, sy berkesempatan nk keluar awal sket utk hantar food untuk dia time lunch, mkn 2 suap je, pastu dah tak selera, pity him..still panas lagi..hm..risau sgt..hati pun rase tak tenteram je nak tinggalkan dia dengan kesakitan tu..tgh2 drive nk balik ke ofis, kete sy kena langgar daripada belakang..sket je, tp shocked..alhamdulillah tak ada apa2.. aku pun gelabah ayam gak time tu, dgn tak mintak no.hp amoi tu, ngan no.plat kete dia pun aku tak tengok...ha ha..ape da! tp takpe, hari ni hari amoi, nnt2 hari sy...=)

so, sekarang ni bambino pun dah sihat, hati sy pun dah senang....jangan sakit2 lagi ye...=)

2 comments:

  1. hah?? bambino?? saper 2 yayan...
    yeayyy!! yayan dah ade bf baru... hihihi

    ReplyDelete
  2. hee..nnt aku cite kt ko ye na..=) pjg sgt citenye...

    ReplyDelete

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow