recent posts

Tuesday, June 29, 2010

A-Team VS Knight&Day


Ahad lepas gi IKEA, pas shopping2 dan dalam pd kaki berdarah ada hati lagi nak g tengok wayang..heeee
time ni saya cm teringin nak tengok cite Knight and Day sebab bajet cite ni memang syok abes cm cite Mr.& Mrs. Smith. cite ni ok la jugak, tapi tak seperti yang diharapkan. Mungkin jugak sebab heroin dia tak sehebat Angelina Jolie kot. tp suke gak la tgk si Diaz tu cm gelabah2 ayam kan.. aksi banyak jugak tapi jalan cerita dia tak syok sgt..

so, ni poster cite Knight & Day..saya bagi *** untuk cite ni..=)




.:kNIGHT & dAY:.



VS



.: a-TEAM:.



A-Team...sungguh tidak ku sangka cerita ini SANGAT best..sebabnye, aku tak penah plak tgk gazet cite ni, tgk poster je..skali hambik kau, smpai laa ni dok teringat2 lagi watak2 dlm cite tu..rase nk tgk lagi sekali..=)

pada sape yg belum tgk, sila2kan..pasti anda tidak akan kecewa pabila keluar drp bioskop..cite ni mmg penuh dengan aksi, kebijaksanaan dan kesengalan juge...setiap watak ni mempunyai karakter yg sangat menarik..suke3...thanks kt u yg beria-ia ajak i g tgk muvee ni...

dan sudah semestinya untuk filem ni sy bagi *****

1 comment:

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow