recent posts

Monday, December 6, 2010

AIN'S WEDDING


congrats ain & hubby...alhamdulillah kawen jugak kawan aku yang sorang ni...hehe


for her wedding, aku janji nk sponsor dia kek..so, aku pun menempah la kek daripada cousin aku, Kak Dila & Kak Zehan..tQ sis for the lovely cake...hope ain u like it..hehe


mesti tertanye2 ain yang mana kan? hehe..ain ni satu2nya member kamceng aku time praktikal kat pejabat daerah dulu..pendek kata, semua benda aku wat sama2 ngan ain ni..kitorang meniaga time bulan puase, jual kerepek, pastu dapatlah untung sket bleh beli handphone baru..kitorg dok telefon era sebab nak teka bunyi, jwpn kitorang mmg dah hampir2 sgt dgn jawapan..tapi time tu dah ada orang call..ceh! seronok dpt membe sekapla ni, ada je idea2 ntah ape2 dtg..tmbh2 kitorg je anak dara yg keje kt ctu time tu..


tapi kat kenduri ain aritu takde pulak terserempak ngan mana2 staf kt pejabat daerah dulu..harap jugak dapat jumpa, tapi tak de pulak..lagipun tak leh lama sebab en.bambino nak keje petang tu..so, kitorg pun rushing2 pulang ke KL..bayangkan pg tu gerak dari Sg.Buloh - Kuala Pilah - Kajang..hehe..balik tu mmg tido je la keje aku kan..aku smpat amek gmbr kek je pakai camera hp, kt dlm kamera ada tapi takde kabel..lenkali la aku upload..tapi ain memang nampak cantek sangat !! hehe


congrats dear..selamat menempuh alam yang baru, doakan aku juga mengikut langkah ko..hehe..

semoga kekal bahagia ke akhir hayat...amin..

2 comments:

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow