recent posts

Thursday, October 27, 2011

Kalau anda STRESS anda buat ape?


  1. Mandi lama-lama, lulur badan, shampoo rambut (ala2 salon), skrub muka pastu tido!

  2. Tengok cite korea, sampai terlentok2 dan tertido dengan sendirinya, laptop? esok pagi tutup. haha.

  3. Bangun pagi2, solat subuh, pastu pegi joging.

  4. Main game kat Mukabuku bukan bercinta!

  5. Makan aiskerim, lagi mahal aiskerim itu, lagi nikmat..

  6. Book tiket flight ke destinasi pilihan..wink3!

  7. Ambil wuduk, solat. Kalau time tu dah solat, wat solat sunat.

  8. Call/SMS kaum, ajak lepak.

  9. Kalau tengah keje, berenti buat keje jap, jalan2 kat opis, gossip! huhu.

  10. Drive kete laju2, tapi tidak merbahaya.hehe

  11. Rendam kaki dalam air panas, ambik feel.

  12. Main masak-masak.

  13. Berkemas, vakum, mop lantai, lap habuk, basuh baju, sental lantai toilet, sembur perfume satu rumah.

  14. Balik kampung atau hang out dengan family members, main with my nephews.

  15. Update blog, update status kat FB atau tweet. Yang tweet ni baru2 ni la.

  16. Ajak membe g karaoke!

  17. Blogwalking, baca blog yang best2.

  18. Gayut dalam telefon dengan kawan-kawan atau pun chat

  19. Tengok ikan gedik2 kat dalam bowl tu.

  20. Tenangkan hati dengan berzikir atau baca buku-buku agama, supaya aku lebih dekat denganNya.

Itu kalau aku stress, kalau korang stress korang buat ape? Share la kat sini, kalau aku stress aku leh try cara korang lak! heee..



No comments:

Post a Comment

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow