nuffnang ads

recent posts

Wednesday, December 4, 2013

Big Bad Wolf is BACK!

Yang ditunggu-tunggu telah tiba lagi....



Kali ni lagi best sebab tiap2 hari open 24 hours, bukanlah hari weekend je.  
Aku memang agak busy skang ni, harap2 dptlah aku slot in masa untuk serbu BBW kali ni.

Apa yang ada kat BBW kali ni..












dan banyak lagi!!

Aku nak borong buku travel dan buku masakan. Novel beli last BBW aritu pun tak abes baca lagi, so tak payah beli novel lagi kali ni.  Nanti kalau dah tak muat rak buku, aku susun je buku tu tinggi2 dari atas lantai.

Bagi yang belum pernah pergi lagi dan tak tahu jalan, ni ada map:


Nak tau lebih lanjut lagi, boleh g kat link ni :


Plan your trip and happy shopping! 

P/S : Daripada pengalaman lepas, ramai yang datang bawak beg luggage terus. Takpun standby shopping bag yang jenis kain, lipat2, masuk dlm handbag/poket.  Kurang sikit berat nak angkat nnt. Kalau letak dlm plastik takut tak terangkat.

2 comments:

  1. Godd info..siap ada map lagi..senang lah nanti kalau nk terjah..nak beli buku travel katanya..hiks...

    ReplyDelete
    Replies
    1. map tu sume mmg ada kt dlm lmn web..jom serbu!!

      Delete

Subscribe and Follow