recent posts

Tuesday, March 24, 2015

Just Married

Alhamdulillah, berkat doa semua dan limpah kurniaNya, saya dan suami telah selamat diijabkabulkan pada 14 Mac yang lepas.  Semoga ikatan yang dibina ini akan kekal bahagia hingga ke syurga. Amin.

Terima kasih tak terhingga daripada saya dan suami kepada seluruh ahli keluarga, sahabat2, jiran tetangga yang tidak putus2 memberikan bantuan.  Tidak lupa kepada tok imam, saksi2, pengapit, butik pengantin, tukang jahit, makeup artist, dj, dulang girls, official photographer, kompang, dan semua yang terlibat..Doa kami agar kalian semua berjaya dalam bidang masing2..korang memang terbaik!

Disebabkan gambar daripada official photographer makan masa lama sikit nak dapat, aku kongsikan dulu gambar yang diambil daripada kamera abg iparku, Izad, untuk tatapan korang semua. Semoga korang tak bosan melihat gambar2 kami..hahaha

Makeup Artis : Ain Adnan
Hand Bouquet : Salmi Manja
Busana Pengantin Perempuan : Iffa Ghazali & Yayan Rahman

Pelamin Nikah : Kerongsang Emas Decorations
Flower Arrangement : Salmi Manja
Official Photographer : Sweetpictures

Pelamin Sanding : Kerongsang Emas Decorations
Busana Pengantin : Kerongsang Emas Decorations
Makeup Artist : Ain Adnan
Official Photographer : Sweetpictures

Busana Pengantin : Kerongsang Emas Decorations
Kek : Deezertsista
Khemah dan Caterer : Pak Mat Catering Kuala Pilah
Makeup Artist : Ain Adnan

Busana Pengantin : Kerongsang Emas Decorations
Makeup Artist : Farah Fauzana, Dvazz Beauty & Spa, Ipoh
Official Photographer : Ministry of Moment

Pelamin Sanding : Kotak Kayu Deco
Busana Pengantin : Kerongsang Emas Decorations
Makeup Artist : Farah Fauzana, Dvazz Beauty And Spa, Ipoh
Official Photographer : Ministry of Moment

Terima kasih kepada semua tetamu yang telah hadir ke majlis kami, memang sangat terharu dengan kedatangan semua.. Yang bagi hadiah tak kisahlah duit ataupun barang, kami sangat berbesar hati menerimanya, hadiah sume best2 kotttt...korang the best!  Sayang korang to the moon and back singgah sikit kat pipi tu nak muah ciked..

Akhir kata, mohon maaf kalau ada kekurangan ataupun salah silap, tergurau lebih, terkasar bahasa, tak cukup cendol, tayar pecah masa nak datang kenduri, tak dapat goodies, tak dapat amek gambar, tak sempat pelok cium, dan semua la kesalahan-kesalahan yang tak dapat dielakkan, mintak ampun dan maaf. Sesungguhnya, tanpa redha Allah dan pertolongan, serta kehadiran kalian semua, tiadalah indahnya memori perkahwinan kami. Gittew.

Doakan kami kekal bahagia hingga ke syurga dan dipermudahkan segala urusan selepas ini. Doakan juga kami cepat dapat zuriat yang sihat, soleh dan solehah insyaAllah.

Ok bai, nak sambung hanimunnnnn pasni..yeayyyyyyyyyyyyyyy!

22 comments:

  1. Senanglah dah ada teman travel... congrats juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks mie..dpt jodoh dgn yg bukan kaki travel, tp pasni mmg kna juga la travel skali kalau xmo kena tinggal..huuu

      Delete
  2. congrats ... semoga berpanjangan and cecepat dapat baby

    ReplyDelete
  3. tahniah! berseri2..suka persalinan warna kuning tu..pelamin pun cantik bangat! moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks..amin..pelamin tu mmg dr awal tgk dah jatuh cinta..sila2 tgk instagram kotakkayudeco..memang simple tp sweet sgt..ramai yg puji..

      Delete
  4. berseri seri pengantin...tahniah!

    ReplyDelete
  5. yan, akak nak tengok gambo lg.. tak puas haihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnt la dpt gmbr dr official photographer tgk la smp muntah..haha

      Delete
  6. TAHNIAH!
    Semoha berbahgia hingga ke Sorga!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih ren..semoha pun boleh..sengau eh...haha

      Delete
  7. Tahniah Yayan ....sama cantik sama pada...kalau dah jodoh muka seiras.....alhamdulillah dah ada teman hidup susah dan senang...

    ReplyDelete

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow