recent posts

Thursday, March 10, 2011

makan2 @ our place

suke sgt korang datang beramai2 kat umah kitorg yang tak seberapa..
sbnrnya ramai yang tertanya2 kenapa kitorang wat majlis makan2 ni..
so, this is the answer, harap korang puas ati..hik3

idea ni timbul daripada banyak pihak sebenarnya..
bermula dengan cik umi hani n encik fahizal yang dtg singgah ke rumah kitorang pada malam yg hening aritu, takpat nk jamu meriah2..so, plan ngan dorang nk wat makan2 @ potluck..

pastu, tetibe cik yan pulak cakap, cik momot dah rindu2an ngan kitorang, nk hang out..lama dah geng kutu makan tak jalan2 cari makan..

ngan geng2 poli pulak mmg dah lama nk berkumpul sama2..slalu ape2 mesti zana takde, so disebabkan zana dah pindah dok kat bangi, so ambik kesempatan tu untuk reunite balek semua..

itulah jalan ceritanya, bukan disebabkan hal2 lain yang bermain di kepala korang tu oke?!
hihi...

gmbr dr cik teha je yang dah ade, gmbr dr kamera cik umi dia tak upload lagi..aku pun memang takdenye nk bergambar2 sangat, yela, mana nak layan tetamu lagi, nak menghidang lagi, nak memasak lagi..hmm...apa2 pun thanx pada korang yang bawak pot luck juge!!

yang tak dapat datang pun takpe, its ok..masing2 pun ada hal yang tak dapat nk dielakkan..don't worry, nnt bile ada time yg free lagi, kite hang out, okey sayang!!

so, this is the list yg dtg aritu, thanx guys and love uols..
~cik umi, encik fahizal, encik yudi, encik usen, cik momot, cik gee, encik arel, cik teha, cik ain, encik wan, encik shafie dan puan zana...~


so, di belakang tabir juga tidak kurang hebatnya masak memasak dan berkemas..
cik anis, cik fazilah dan cik yan..thanx guys for ur effort!!


thanx again!!

2 comments:

  1. thanks yayan!! mmg best sangat mlm tu,, cbb dah lme kite x berkumpul mcm tu kan.. :) nway,, jemputlah dtg umah ai bile2 u free k!! tp,,, WAJIB call dulu tau... hehe

    ReplyDelete
  2. thanks yayan!! mmg best mlm tu,, cbb kite dah lme x kumpul mcm tu kan! :)
    pape pun,,, jemputlah pulak singgah kat umah ai... tp,, WAJIB call dulu tau.... huhuhu..:p

    ReplyDelete

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow