recent posts

Tuesday, May 22, 2012

uCOACHme..:)

dah lama cikPA tak cerita pasal cikpuanBOS kan? hehe..sebab cikPA lately ni sgt2 busy dengan urusan study, family and friends..almaklumlah, sekarang ni musim kahwin and musim beranak. lepas sorang2 beranak membuatkan cikPA yg busy nak attend wedding n nk pegi jenguk anak2 buah cikPA tu.

keje kt opis ni cm bese la, ada masa byk keje, banyak la sangat, time takde keje, boleh la cikPA buat assignment..kekeke..pejamcelikpejamcelik, dah nak masuk 5 tahun cikPA keje kat BPP ni. rasa sayang sangat dah kt opis ni, tak sanggup rasanya kalau cikPA nak pindah keluar.  walaupun kadang2 rasa tension dan penat, tp kawan2 kt opis ni memang best dan sgt sporting.

alkisahnya nak cerita pasal cikpuanBOS. cikpuanBOS cikPA ni tak pernah lupakan cikPA kalau pergi ke mana2, baru2 ni cikpuanBOS g amareka..tak sangka die blikan cikPA beg coach..tq boss!


tp dalam penat2 bekerja ni kan, cikPA selalu berdoa agar Allah sentiasa memudahkan segala urusan cikPA. yela, kadang2 kita ni manusia kan, bukannya perfect mana, ada je salah silap. klu cikpuanBOS marah tu,kira die syg kat cikPA la kan..think positive and outcome die akan selalu jadi positive jugak. cikPA doakan cikpuanBOS sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik dan dapat naik pangkat! amin!


No comments:

Post a Comment

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow