recent posts

Tuesday, November 4, 2014

Meroyan

sangat sangat SANGAT gian nak travel. Kbai.

3 comments:

  1. ahaha...kala jenis kaki travel ni mcm akak ni mmg meroya lah..hari tu 4 bulan x ke mana pun akak dh mati kutu. SAbarye Yayan :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..betul kak..klu tak dpt travel, dpt bukak web airasia pun jadilah..hahaha..die punya tahap gian tu, boleh dikatakan setiap hari bukak web airasia, agoda, takpun booking.com..keje nk survey je..survey dulu..mane tau nnt2 dpt pegi..

      Delete
  2. hihihi CT yang slalu travel suam suam kuku pun nak memberontak..
    tapi tak mampu jadi makan hati sajalah kekeke..

    ReplyDelete

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow