recent posts

Friday, August 27, 2010

TABLE FOR SIX...



5 orang gades jelita sedang qeueu untuk memboloskan diri kat dalam kenny rogers ittew. punyelah gembira dapat beratur, orang sure pelik2 nenek je tengok kitorang beratur dengan hepinya. mane taknye, terimbas memori beratur kat dewan makan dulu kan, klu dulu dah senior bleh la nak potong-potong barisan ni, bile dah jadi wanita ni, sopan santun kena ada, beratur je la ikut tertib.

punyelah bizi sampai takdan nak menghaplod gambar gades2 jelita ni. rase sekejap je skola menengah dulu kan tibe2 jumpe balik semua dah jadi wanita berkerjaya. dulu comot je kat skola, busuk je rupe masing-masing. so kali ni cukup korum, semua pun dapat join. thanx to eera kerana merealisasikan impian kami yang nak makan kenny rogers tu. bila dah berenam ni kena la ambik2 gambar kan, so ade jugak la percubaan2 memanjangkan tangan tapi akhirnya ini lah hasil gambar berenam kami..

ambik ko, ngan grill kenny rogers pun kena snap. tak leh jadi ni, kena jugak cari sorang untuk snap gambar kami2 ni. bukan senang dapat kumpul macam ni. last2 mintak tolong abang kennyrogers..tenkiyu laa abg, i bagi posing maut punye..=)


haha. maut la sangat. macam biasa la posing aku yang ada 'peace' tu, walaupun itulah kepantangan enchek sayang aku, aku tatap suke! makan punye makan, borak punye borak sampai dah nak tutup kedai. alang2 kepalang sekali dah jumpa, aku kena jugakla bagi nasihat sikit kat budak2 ni. sempena merdeka yang tak bape nak lama dah time tu kan, aku kena jugak la remind dorang perjuangan PM kite yang terbaru iaitu 1 Malaysia. tekun anis mendengar. bagus2. jangan setakat pergi balik kosong je kan, at least dapat sesuatu. bukan senang nak dapat ceramah free aku kan.


so, makan pun dah, borak pun dah, time nak membayor la pulak ye. makan 6 orang, okey la kan. janji hati hepi masing2 dapt jumpe, itu yang penting.


dah selesai membayor kami pun beredar dari tempat kejadian. macam2 cerita telah terbongkar sewaktu pertemuan ittew. lama terpendam, akhirnya dapat juga disuarakan. yang paling aku happy mestilah dapat jumpe korang semua. hopefully dapat berkumpul di lain masa k.


luv u all so much~


last but not least..jeng jeng jeng..

hee..gambar umihamonat je yang takde..


2 comments:

  1. ak baru bace blog ko setelah sekian lame..haha..mengapekah crite 'duit baki ira' tidak ditekankan di sini??hehe...

    -ila-

    ReplyDelete

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow