recent posts

Wednesday, September 29, 2010

SEDIHNYE SAYE RASE

one of my bestfren dpt offer g keje kt Sabah..gudbye my pren, u're the best 'BONG' i've ever had..doesn't matter if u're boncet..doesn't matter if u're bob the builder..but the most important thing the falsampah that u always said to me that makes me really bad when u say that u are going to KK!! bedebah ko g keje jauh2 tu, sape lagi yang aku nak halu2 POW makan..! bensi2..
well, this is the best opportunity for u actually..walaupun jauh beribu batu, melangkau laut, tapi kat mana2 pun sama je kan nk cari rezeki..so, reason bertambah kuat untuk i p lawat u di sana..reason yg cukup kuat untuk aku menjejakkan kaki ke kk tu..(dah jadi tongue twister plak, jejak kaki ke kk, huhu)..ape yang aku nak tgk bila ko dah keje kat sana nanti cuma kurangkan la membina badan, bawak2 la bertaubat, jangan dok karok je (sedeyh sbb takde dah abg sasa sore cm awiee nak nyanyi lagu Senja Nan Merah ngan akuuuu)..pesanan untukmu sebenarnye berkoyan2 tp aku simpan untuk wish ko kt KK nanti eh..jumpe di KK~!
SEDEYH sebenarnye but really happy for u!
keje leklok, tak dpt kuar hang out sesama leh bank in je duit kat i k...hehe
gonnna misshhh yeeww duuuddee....!!

2 comments:

  1. Ahahah..mmuaahh pp ckit..alamak batal pose mak

    ReplyDelete
  2. dah dua tahun wak! pejam celik pejam celik, klu ada anak dah nak masuk tadika..

    ReplyDelete

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow