recent posts

Tuesday, October 5, 2010

LEPAKING @ DAMANSARA


thanx guys for temani aku tengok wayang sambil melepaks kat damansara last nite..really appreciate that moment so much.. lama sudah tak hang out sama-sama kan? makan2, lepak2 sambil dgr akustik, and end up with the AWESOME movie Eat.Pray.Love.. so much that i can learn from that movie and i'm still thinking about it..''smile from your liver" bak kata Pak Ketut.

the movie is about journey to find the long lost soul. travelling to many places and learning from others culture. nice story and made me thinking deeply what is the most thing that i want in life. YUP! sometimes we just don't really know what we want. akibatnya, midlife crisis, mental illness etc. i don't want to be part of it. so, by now, i must always thinking about my life, whats the risks that i have to take and how i handle the situation. hmm. so serious! but sometimes we need it~



so, back to the lepaking and makan2 time with my buddies. mula2 kitorang nak hang out kan OU tengok movie, dah beratur sikit punya panjang, dalam hati berdebar gak tgk kt screen cite ni 'selling fast'..sampai turn kitorang memang tinggal seat yang tak best je..so, kitorang pun decide tengok kat Cathay Cineplex...syok jugak lepak kat area damansara malam2. boleh dengar orang nyanyi, nice view. sebab cik yan kite tu kata gambar profile fb dia tak update, so kitorang ada snap2 sket la gambar just for fun..






cik yan pandang atas, sebab kasi muka nmpak kuwus..huk3



en. ucent muka cm lapar giler kan? kan? kan?




yang ni emosinya tidak dapat dikenalpasti..hehe


1 comment:

  1. hehehe.. i like it!! simple n nice entry... (sebab ade pic aku) hahaha...

    ReplyDelete

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow