recent posts

Wednesday, July 2, 2014

Salam Ramadhan..

Assalamualaikum semua..

Dah masuk hari keempat puasa, korang puasa ke tidok? hehe..Intro je ni sebab dah lama tak update belog.  Agak lewat nk wish selamat berpuasa kat korang, sebabnya aku menyambut ramadhan kali ni together2 with sambutan final exam gak.  Baru lepas dua paper, ada lagi satu minggu depan.  Ok, xmo cite pasal exam sebab buat sakit jiwa je, yang dah lepas ni pun, mcm nohrom je. So, bulan2 puasa ni, aku ingin menyusun jari memohon ampun dan maaf atas keterlanjuran menaip sehingga mengguris hati2 kamu semua.

Nanti aku update resepi eh. Korang suke kan resepi dalam bulan2 puasa ni? haha. Aku nak bagi idea je untuk korang nak masak ape, menu bujang je pun.  Makan2 jugak, ibadah pun kita buat sesame.  Semoga di bulan ramadhan ni, Allah mengurniakan kekuatan iman, memberikan kita semua kesihatan yang baik dan mengampunkan dosa2 kita semua. Amin.

 
Akibat dah lama tak travel, aku sesaja nak fefeeling jap. Jangan marahhhh..
 
SELAMAT BERPUASA UOLS!

9 comments:

  1. Assalam Yayan..almost 4 month tau JM tggu citer baru..anyway...salam ramadhan dan selamat berpuasa serta good luck in your exam tu

    Nak kongsi resipi?..nak..nak...kekadang buntu gak nak masak ape petang ni tuk berbuka :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm sis..takde cite nk diceritakan la sis..bz bebeno lgpun dgn final sem ni smp rasa nk give up pun ade..isk3..neway, thanks for the wish..nnt kite update resipi eh..hehe

      Delete
    2. Alah JM beli je lagi senang...hari-hari boleh tukar menu...

      Delete
  2. Selamat berpuasa YR... lama tak jalan-jalan...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula..dah menggigil dah kaki ni nk g jejalan..hehe

      Delete

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow