recent posts

Wednesday, December 14, 2011

Delicious ke Dubu Dubu?

Last sunday I hang out with my girlfriends kat Mid Valley. Sekali-sekala kuar macam ni memang happening kan?  Thanx guys sebab uols sentiasa memeriahkan dan menggembirakan hatiku..Hope sgt dapat hang out sekali ngan Cikgu Pisah & Cik Ila,  tapi dorang ada hal pulak..Next time darling ye..

Kalau dah nama pun berjumpa, apa lagi, mestilah kami pergi makan! hehe..Untuk lunch, kami makan kat restoran DubuDubu disebabkan saya baru balik Korea, dorang pun nak amek feel katanya.. Restoran makanan Korea yang baru jugak kat Mid Valley tu, kat Ground Floor area Kenny Rogers kalau tak silap. . ngeee... Jom makan!


Ayam & Rice Cake Cheese tu sedap..sy suggest!
Eera's Meal..Daging dia sedap berperisa..
Aku punye meal. Lupa apa nama masakan ni, aku amek sup Ayam. dulu mkn kt Korea lagi best. haha
Pancake sedap! sila order...
Ummi's meal.. Sup sama cam aku tp ummi amek daging + cheese..
Kami dengan makanan..nyum3
Masing2 tak sabar nak makan kan? hehe..
Dah abes semua gosip, girls stories bla bla bla marilah kita membawa mak buyong sorang tu exercise tawaf keliling Mid Valley.  Kebetulan ada MPH punye book fair, saya sempat rembat satu buku tajuknye "Women are crazy, Men are Stupid".  So far so good, tak sabar nak abeskan pembacaan.  InsyaAllah kalau dah abes baca, saya akan tulis review ye. hehe

Disebabkan ada birthday girl yang tak celebrate besday lagi, kitorang pun lepak pulak kat Delicious. Betul-betul hari makan sedunia kan? Sebenarnya nak makan apple crumble & pavlova, skali dua2 pun sold out.  Last2 makan kek je la.  Tapi sedaaaaapnye...teringat kemanisan brownies tu sampai sekarang..yumm!

Delicious tau..hehe
Brownies+Hot Choc+Vanilla Ice Cream...Yummy!! yg anggun kat sebelah tu Macadamia Cheese Cake
Belated birthday gurl..hehe

Lagi lama tengok, lagi rasa cam terliur nak makan semua tu. Sila menjamu mata, bukan menjamu selera ok. hehe....

Terima kasih semua!!

1 comment:

  1. sy suka!!.. tp seriously.. rice cake dia sedappp..huu..
    daging pun sedap..cuma nasik dia je xbrape berkenan but still bole telan..hehe

    ReplyDelete

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow