recent posts

Monday, December 5, 2011

My Birthday is TODAY!!

First of all, syukur to ALLAH because let me live until this age. Syukran! Alhamdulillah...

Kita lupakan sementara kisah keseronokan di Korea.  Day 3 will be coming out sooon ye darls..
I want to celebrate my birthday dulu..Disebabkan masih dalam mood Korea, lagu birthday kali ni dalam bahasa Korea...Yeehuuu!

"saeng il chuk ha ham ni da
saeng il chuk ha ham ni da
sarang ha neun Yayan shi
saeng il chuk ha ham ni da"

A lot of numbers, cannot count with my fingers dah..haishhh...am i that old? haha..ngaku je la weh!!
Hoke2..ye saya dah tua dah, tapi masih comel lagi..hik3

Today supposed to be my happy2 day right? But at this number, I don't think I have to be that happy.
Today is really not my day actually, that's what i'm thinking. Today is my Mum's day, without her, I am nobody in this world. Thanks mama..XOXO

This is my SMS to my mum this early morning..

Salam mama..terima kasih sebab melahirkan yan dan membesarkan yan sampai mencecah umur 24 hari ni. t.kasih kat babah jugak..love u mama n babah so much!

This is what mama's replied:

Syukur alhamdulillah smga dirahmati hdup ini dan dmurahkan rezki dpt jdh yang soleh dan mnjamin masa depan..amin..

Tau2 je bergelen2 airmata jatuh dari kelopak mataku yang bundar ini.
Sedih tau!

Whatever it is, thanx for all the wishes my dearest friends, siblings, cousins, colleagues..I'm honoured and touched!

Malam tadi my cousins ada kat rumah, poning2 fikir ape la yang dorang buat malam2 ni nak cair2kan coklat bagai, rupanya nak buat kek ini...thanx kak dila & atirah..u guys make me cry dalam tidur..hehe..(malu nak nanges depan2)

coklat panas lagi ni..hehe..tp sedap!!

thanx for the 'surprise'..hik3..
love u guys!!

tahun ni tak sempat buat wishlist adiah (bajet retis)...tapi my wish for today is semoga Allah pertemukan saya dengan jodoh sy secepat yang mungkin..haha..

Last but not least..
HAPPY BIRTHDAY TO ME..

2 comments:

  1. hepy bday to you my dear friend.. may Allah bless you.. smoga btemu jodoh yg sesuai & dipercepatkan..

    ReplyDelete
  2. bebe....wish all of us will have a happy2 life...friend for eva....lets dating together..all of us.....

    ReplyDelete

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow