recent posts

Saturday, December 17, 2011

Pizza San Francisco

Tak tau la kenapa sejak dua menjak ni, tekak asyik nak makan sedap je.  Sebelum ni boleh tahan-tahan lagi, almaklumlah kena ikat perut nak simpan duit.  Tapi sekarang masa untuk enjoy dengan duit hasil titik peluh saya sendiri.

Lunch Jumaat yang panjang adalah masa paling sesuai untuk hang out dengan puan2 sekretari BPP.  Sebabnya mereka semua dah kawen, susah sikit nak ajak time lain. hehe. Pagi-pagi lagi dah google nak pergi makan kat mana, hasilnya, ini diaaa.  Pizza San Francisco uols...g la usha!

let the pictures tell the stories......:)

mmg unik pizza ko letak cili api..curlasst!

jemput makan....:)

Mocha Latte..kak G kata pahit..hehe
Ice Lemon Tea je cik Jah...

Bruschetta...Suggested!

Beef Nachos..Not bad..

Lasagna Chicken..Sedap!

Aglio Olio Chicken..*akibat menonton drama Pasta*

Pizzaido..masih tertanya2 kenapa die tabur cili api..pedas siot!

Banana boat..haha..


Peghabeh makanan...muke kenyang..hehe

Cover mulut penuh..ngeee

Korang dah berenti? aku belum! haha..makan moh!

Licin!!!

Ambek  kau!
Balik ofis kekenyangan pastu mengantuk..memang best!

2 comments:

  1. mmg dasyat arr lunch kat situ.. kenyang sampai ke mlm... pergh....

    ReplyDelete
  2. tawu takpe..waktu drive nk g kelas tu masih terasa ketegangan di perut..haha

    ReplyDelete

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow