recent posts

Tuesday, June 23, 2009

bukak blog baru...

setelah aku sedari, ramai rupenya di kalangan teman2 aku menggunakan blogspot daripada wordpress.. jadi aku pun beralih arah ke sini, agar tidak ketinggalan gosip-gosip panas yang sedang tersebar..sebenarnya, kat wordpress pun bukannya ada byk aku post..bila rase boring barulah aku bukak blog tu, tapi kalau ada ramai pengikut kat blogspot ni makin rajin lah aku untuk memblogkan diri kot..huhuhu..

tak nak wat welcome party utk aku ke?!

No comments:

Post a Comment

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow