recent posts

Tuesday, January 18, 2011

JOM JALE2 DI KELATE

khairul fahmi, tunggu i ye kat kelantan tu..sat g i sampai..

*cuba memujuk diri*

esok kul 10.00 pagi saya naik bas ke kelantan, no airasia, no MAS okeh!
rombongan cik kiah dengan membawa poket yang kosong..
set in mind nak bergumbira je..
kalau boleh cam nak tinggalkan henpon, sebab nk berlonely planet kt sana..

malam ni ade kelas, tekan minyak tekan brek lebih kurang pukul 11 sampai rumah..
baju tak packing lagi..
barang2 nak bawak tak listkan lagi..(sgt tak eksaited)
tadi baru je beli seluar slack (sbb nk seragam la kan.....dush3!)
yayan, adakah anda bersedia?!

No comments:

Post a Comment

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow