recent posts

Friday, January 14, 2011

saye terpakse melakukannye...tanpa rela

sigh sigh sigh!

yep, cikPA mengeluh dan terus mengeluh..
cikPA takmo, tapi dah tak de option..
cikPA taknak pegi kelantan!
sebab cikPA nak spend cuti umum kat rumah sambil berehat bersantai..
tapi cikPA kena pergi jugak sebab terpaksa!

cikPA tau cikpuanBOS nk reward cikPA bawak p jalan2 cuci mata..
cikPA tau semua tu..
tapi cikPA mcm tak happy sebab cikPA tengah pokai..
yang ade tinggal duit PTPTIPU untuk cikPA bayar yuran..
cikPA taknak ponteng kelas, tapi cikpuanBOS yang suruh!!

cikPA bagi alasan mula2 yang cikPA ada kelas...
cikpuanBOS suruh ponteng!
cikPA bagi lagi alasan, sayang nk ponteng...
cikpuanBOS suh cikPA naik flight the next day! siap nk suh driver p jemput cikPA kat airport...
cikPA PA je lah cikpuanBOS....segan la kan....
skang ni cikPA berbelah bagi..
cikPA takmo pegi...isk isk isk..

No comments:

Post a Comment

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow