recent posts

Thursday, January 13, 2011

SUKE EDIT PAKAI PICNIK


nak share satu laman web dengan korang..aku memang suka edit gambar, disebabkan kalau guna photoshop agak memakan masa, y not korang try edit gmbr kat sini
http://www.picnik.com/ ..lagipun sangat senang, takyah belajar editing pun takpe..

gambar2 yang aku letak ni kebanyakan edit kat sana..jom tengok hasil karya aku kt picnik..hehe..simple je, tapi hasilnya saya suke!

sebelum



^ selepas ^

tQ pada orang yg telah mengenalkan saya ttg picnik ni..=)

selamat mencuba!

1 comment:

  1. babe. pki photoscape pun BEST!..hehe
    free download.

    ReplyDelete

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow