recent posts

Wednesday, January 19, 2011

MOMOT'S BIRTHDAY!


Munirah Bt Haji Idris a.k.a muhid a.k.a muni a.k.a momot..

HAPPY BIRTHDAY !

sorry nothing special on your birthday this year..
so i hope this will be something that make u cry a lot..

1994 til now and til eternity..
dah berkurun dah kita berkawan nampaknya..
thanx for being my friend..
banyak sangat memori dah dicipta bersama sepanjang 17 tahun ni..
kalau aku ada anak dah nak ambil SPM tahun ni..hehe

apa yang istimewa tentang MOMOT...
:: kawan yang paling setia
:: selalu belanja aku
:: always be there when i need u
:: baik hati
:: boleh buat keje gile sama2
:: banyak bagi nasihat kat aku
:: sanggup dengar segala masalah aku
:: dan banyak lagi, tak tertaip dek aku kat sini...

aku ingat lagi waktu darjah enam ko marah sangat kat aku sebab aku ngan ain curik diari ko..ko tunggu aku kat pintu pagar sekolah, ko kejar aku sampai dapat..waktu tu arwah mai masih ada, Al-Fatihah untuk mai, semoga ditempatkan di kalangan hambaNya yang beriman..dia yang tolong cover aku time tu..dulu, tiap kali datang raya kat umah ko, aku mesti bagi dia duit raya walaupun time tu kite sekolah rendah lagi..miss her so much!

aku happy sebab dapat masuk satu sekolah menengah dengan ko..ada geng takde la bosan sangat kan...tapi aku ingat lagi macam mana aku nangis teruk time ko nak pindah sekolah form 4 dulu..sedih macam dah tak jumpa lagi..sebak sampai takleh nak bercakap..mungkin sebab daripada darjah satu tiap2 hari aku jumpe ko..so, from that i know that i cannot lose you..cuma bila dah besar2 jarang dapat jumpa tapi selalu jugak la sebenarnya jumpa kan...
banyak lagi yang aku nak taip tapi aku simpan speech tu sume untuk next next year k..
kalau aku taip semua nanti, sampai umur kite 40 tahun dah tak tau nak cakap apa lagi..hehe

terima kasih sebab jadi kawan aku dunia akhirat..
semoga ikatan persahabatan ni akan kekal sehingga akhir hayat..
love u so much babe!!

1 comment:

  1. ok. im speechless. this entry make me cry a lot. enouff said. tq yayan!! tq~

    ReplyDelete

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow