recent posts

Wednesday, May 19, 2010

blekBERI ooh blekBERI..

kisah blekBERI bermula pada 18Mei2010.
cikpuanBOS mengajak cikPAyangpatuh ke Kajang untuk membeli henpon,
cikPAyangpatuh pun bertindak menurut perintah.MySpace
perjalanan yang bermula jam 12 tengahari dan kereta telah dipandu oleh pakincikPILOT yang sedia membawa kami ke mana jua.
sekejap je pakincikPILOT bawak, dah sampai ke Celcom Center Kajang.
disitulah cikpuanBOS berhajat untuk mengupgradekan henponnye.
dengan hanya menambah beberapa sen sahaja duitnya, yeay...blekBERI itu menjadi kepunyaan cikpuanBOS..keriangan jelas terpancar di riak mukanya..MySpace
itupun setelah hampir 2 jam penerangan oleh pakincikJUALhenpon di CC itu..
jam menunjukkan pukul 2.25 petang..cikpuanBOS ada meeting sebenarnya pukul 2.30 tp cikPAyangpatuh ni awal2 dah call office mintak tangguh masa ke pukul 3petang..hehe
MySpacekami lapar...kami lapar...dan cikpuanBOS pun mengajak kami lunch..
pakincikPILOT mencadangkan kami lunch di LimauNipis..apa daaa, skali tutup!
tapi takpe AsamPedas sedia menanti kami..
Tempoyak Ikan Patin PIOR dari Pahang...wallaweh..sodap hinggan menjilat jari kelengkeng!
sampai2 ofis, cikpuanBOS terus kena g chair meeting..MySpace
cikPAyangpatuh ingat nak merdeka, sekali cikpuanBOS bagi keje plak..suruh masukkan nombor henpon kat dalam blekBERI dia tu..ish3..MySpace ..camni dah mata aku jadi selepas menaip semula semua nombor telefon dalam henpon blekBERI cikpuanBOS..sikit masa lagi, musti suruh letak alamat emel pulak kt dlm blekberi dia yang baru tu..MySpace muntah biru la aku...haish..

agaknye kalau aku ngigau, musti sebut blekBERI...blekBERI...huhu..disebabkan serik menaip nombor henpon ke dalam blekBERI itu, aku pun rasa cam tak hengen langsung untuk memilikinya..susah nak taip..! klu jari aku kecik cam jari kacipul takpe la gak kan..
kesimpulannya,jangan beli blekBERI..haha

No comments:

Post a Comment

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow