recent posts

Monday, May 31, 2010

kacipul masuk wad!!


hm...cian sgt baby kesygn auntie yg eleh ni..epul demam panas, kena warded dr subuh hari sabtu smpai la tengahari hari ahad..cian sgt tengok epul..dah la smpai kena masuk air..tp dlm sakit2 epul tu, die pandai jugak sebut auntie yayan..luv u lah abg epul~

waktu die kat hospital ni byk meragam..nak manja2 je..mula2 die suke tgk nurse2 tu, siap panggil kakak, tp last2 bile nurse tu cucuk die, pndang nurse pun die taknak..along kata dia fobia..hehe..cian epul..


ptg smlm lepas kuar dr wad nmpak dah sihat, tp still kena makan ubat..dia sangat aktif petang semlm..tak terkawal rasenye..orang lain semua dah penat, die still tak penat2 lagi main..

epul jaga diri elok2 ye, epul budak baik, suke makan ubat..gud boy...windunye auntie ngan epul..smlm byk kali epul kiss auntie..


No comments:

Post a Comment

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow