recent posts

Friday, November 26, 2010

OK OW~ SHE'S COMING BACK!!

ingatkan dah tak wujud lagi dah..tapi ada lagi rupanya..hik3
geli hati, rasa nak gelak tergolek2 pun ade..

tak sangka minat jugak baca blog aku yang tak seberapa ni kan..
well, this is public area, i dun mind pun..

nak baca, silakan..
nak komen, silakan..
nak terasa, silakan..

kalau difikir-fikirkan balik, apa ek yang tak puas hati sangat dengan aku..
dok cari aku je, malu la sikit kawan..
aku rasa macam takde kaitan langsung dengan ko..
tapi ko pulak hegeh2 datang kat aku..

rasa kasihan yang amat menebal di jiwa..
tapi apakan daya, masih wujud lagi orang sebegini rupanya..
tak tau nak bagi nasihat apa dah..
aku bukan jenis orang yang suka carik gaduh pun..
tapi kalau orang tu dah mulakan, why not kan give a try..

malas la nak cakap dengar orang yang pelik bin ajaib ni..
baik aku kemas2 meja nak balik da sebab malam ni nak sambung pergi bercuti!!
dok semak otak je layan orang camtu..=)

No comments:

Post a Comment

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow