recent posts

Monday, November 15, 2010

PANGKOR, HERE WE COME!

my 2nd trip to Pangkor with my beloved fwens..

luv u guys!!

a short trip which i enjoy a lot, wlupun dgn benjol di kepala, lebam di kaki..sweet memories before 2010 melabuhkan tirainya..
perjalanan kami bermula di Kajang seawal jam 7.00 pagi..(kununnye) tp kul 7 pagi tu, aku still tak sempat siapkan nasi goreng ikan masin untuk bekal ke sana..bangun pukul 5 pagi, masak nasi and prepare sandwich.. sediakan bhn2 utk buat nasi goreng sbb kul 7 kedai kt tepi umah aku baru bukak untuk aku beli sayur (sayur tak smpat beli), kul 7, setelah aku berlari2 anak ke kedai berdekatan, tgh potong sayur, cik tiha & enchek wan pun sampai..tak pasal2 cik tiha kena tolong masak nasi goreng..hik3..sorry geng..

tgh2 masak, rombongan cik kiah sampai..hehe..yan+ucent+adek izzat..yan pun kena tlg kacau nasi goreng sbb cik yayan nak bersiap2..dah siap packing segala mcm makanan, penuhkan boot gaga dengan barang2..kami pun bergerak menuju ke umah pak incik lagi sorang..wlupun percutian kali ini sgt sekejap, tapi sangat menggembirakan pun! (ala2 johan..heee)
naik van teksi yang sgt syiok..pakcik cool!!
puas sgt round satu pulau naik motor, pastu mlm makan ikan bakar, mandi swimming pool, pagi2 pergi snorkelling, nek bot yang menggerikan itu..hehe..ape2 pun tetap best!!
Ian, Teha, Wan, Ucent, Yuyu & Izzat..thanx sbb menjayakan trip kali ini..
hope will be next time for us..=)

2 comments:

  1. cost ferry dari tanah besar ke pulau berape?? mahal tak?

    ReplyDelete
  2. klu tak silap dlm rm10 ke bawah, tp mmg tak mahal pun sebab dekat sgt..

    ReplyDelete

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow