recent posts

Monday, November 8, 2010

PENCURIK JAHAT


macam2 betol dugaan skang ni..

hati pun asyik tak sedap je..

tension tapi everything under control..

yang penting saya makan ubat..

at least tak teruk sangat kan..



buat kali kedua dalam hidup..

rumah kena pecah masuk..

klu last time, aku pindah rumah..

kali ni kena pindah jugak ke??



walaupun kerugian tak besar..

tapi rasa dah tak secure..

dan rasa memang sangat tak best..

rasa takut, cemas dan macam2 lagi..



dahla tu, selang dua hari..

motor abg usop sebelah umah plak kene curi..

jahatlah kamu2 pencurik!!

kalau saya jumpe kamu, saya ikat kat pokok, letak kerengga!


RIP to my pencil case, matrix card, sport shoes pink....!
i will always remember u'ols guys...




2 comments:

  1. sayu nyer... setiap hari makin teruk keadan kecurian di malaysia.. rumah sy pun kene gak..nasib tak ada orang time lahanat pencuri ni masuk..

    ReplyDelete
  2. itu ok lagi sebab x terserempak dgn pencuri..abah sy kena lg teruk, kena attack with 4 Indian man yg memegang parang panjang inside our house and he was alone! I really can't imagine how scared he was that time..syukur sgt he managed to run to the kitchen door and save his life..yg plg sedih, dia kata time tu, lucky that kitorg adik beradik takde kt dlm rumah, kalau tak, die tak tahu jadi apa..klu dpt perompak tu, sy mmg rasa nak cekik2, how dare them buat cmtu kt abah sy kan?!!!

    ReplyDelete

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow