recent posts

Wednesday, November 10, 2010

SUNGKYUNKWAN SCANDAL

demam korea sudah bermula tika berakhirnya musim peperiksaan..~weee

mcm biasa, stok2 video cerita korea aku mintak je kt osmet aku, aji..
die memang sgt komited dlm pengdownloadan cite korea ni..tqsm aji!!

drama terbaru yg aku ni bertajuk "sungkungwan"..susah benar nak sebut..
so, supaya senang aku cite aku ckp sungkungwan je..

aritu dah tgk kat kbs daripada episod 4 sampai 8..so, aku start balik tgk..
tak kira masa aku tgk..

mlm tadi walaupun lepas penat2 seharian kerja+servis kete kt segambut+shopping kt OU+shopping kt Giant+makan ikan bakar kt belakang istana+shopping kat downtown cheras aku sempat lagik tengok satu episod..sudahnye kul 1 pagi jugak aku tido...betapa addictednya aku..ha ha..

malam ni nak sambung lagi tengok walaupun esok kena bangun awal pagi untuk masak breakfast untuk ke Pangkor!! yeay..

2 comments:

  1. yeye....ai mau ucapkan terima kasih kt you la laling....
    ai sgt2 suke bile ai ade crite ini...so ai harap ai dapat meluangkan masa untuk menonton smpai lebam...hahahaha

    ReplyDelete
  2. hehe..aku dah khatam..pasni nk tgk cite ape plak ek?

    ReplyDelete

Follow Me, I Follow U Back

Subscribe and Follow